Massages

Een ontspanningsmassage is erop gericht om het lichaam tot ontspanning en rust te brengen. 

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid waarbij altijd een warme massageolie wordt gebruikt. Ik maak gebruik van een 100% natuurlijke massage olie. 

Je kunt kiezen uit de volgende massages:

Totale lichaamsmassage
De ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Ideaal om helemaal tot rust te komen. De top tot teen massage. De naam zegt het al: een totale ontspanning van het het lichaam, enjoy the moment and let your worries go!

Rug, schouder massage
Een heerlijke massage met een sterk ontspannend effect. Leg je hoofd neer en let the magic begin!

Been- en voet massage
Een weldadig verwen moment met speciale aandacht voor de voeten en onderbenen. Je begint met de: bubbles to forget your troubles: een heerlijk geurend en bubbelend voetenbadje. Hierna ga ik je voeten en onderbenen masseren terwijl jij ondertussen je ogen dicht kunt doen!

Je kunt bij alle massages aangeven of je vijfenveertig of zestig minuten gemasseerd wilt worden. De massages van vijfenveertig minuten kosten vijfenveertig euro en massages van zestig minuten kosten zestig euro.

Gezichtsmassage

Luxe verwennerij!  Deze massage bestaat uit een aromatische gezichtsreiniging, daarna een peeling die de dode huidcellen verwijdert en de doorbloeding stimuleert. Hydraterend en verzachtend door de toegevoegde jojoba olie en het calendula extract. Uitgebreide massage van decollete, nek en gezicht met warme rozenolie. Deze massage duurt 60 minuten en kost 60 euro.

Gezichtsmassage de luxe.

De verwennerij van de gezichtsmassage met een uitbreiding van een gezichtsmasker voor een extra oppepper en naar keuze een voet of arm/ handmassage. Deze massage duurt 90 minuten en kost 90 euro.

Er zijn geen conserveringsmiddelen , geen parabenen en geen paraffine toegevoegd aan de producten waar ik mee werk.

Duomassage

Zin om samen met een vriendin, zus, je moeder of een buurvrouw langs te komen? Ook dat is mogelijk! Samen met mijn collega zorgen wij ervoor dat jullie tegelijkertijd kunnen genieten van een heerlijke massage. Deze massage is 60 minuten en kost 60 euro per persoon.

Genoten van je massage? Gun je zelf vaker een massage! een kaart voor 3 behandelingen van 45 minuten kost 115 euro. Een kaart voor 3 behandelingen van 60 minuten kost je 160 euro. De kaarten zijn  6 maanden geldig. Tender, love en care voor jezelf….

Kom je voor de eerste keer? Dan ligt er een welkomstcadeautje voor je klaar!

Cadeaubon 
Verras iemand met een cadeaubon! Kies voor een specifieke behandeling of een vrij te besteden bedrag. Ik pak de cadeaubon feestelijk voor je in. Binnen Nederland is verzending gratis.

Let op! in mijn praktijk behandel ik uitsluitend dames.

 

Massage boeken? mail naar:  info@rileks.nl  of app naar: 06-23 09 82 56

Geopend: maandag tot en met zondag van 10.00 – 22.00 uur.

Ravelplantsoen 21, Amersfoort. Gratis parkeren in de straat.