Telefoonnummer

06 23098256

E-mail

info@rileks.nl

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is er op gericht lichaam en geest tot ontspanning en rust te brengen. Het is een heerlijke time-out, een moment voor jezelf. Het is een lichaamsmassage waarbij een warme massage olie wordt gebruikt.

Tijdens de intake kun je je specifieke wensen aangeven.

Hotstone massage

Voor een diepe staat van ontspanning bied ik de hot stone massage aan. De intense warmte van de basaltstenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een zeer ontspannen gevoel.

Aroma massage.

Hierbij gebruik ik warme aromatische olie en langzame massage bewegingen die zorgen voor een diepe ontspanning. 

Summer Vibe Massage 60 minuten

Een massage van 60 minuten.Je wordt gemasseerd met Allepo zeep, je lichaam wordt gescrubd en je rug krijgt een verfrissend maskertje. Aleppo zeep heeft een zuiverende werking en zorgt voor het herstellend vermogen van de huid.

Summer Vibe Massage 30 minuten

Een massage van 30 minuten waarbij je wordt gemasseerd met Aleppo zeep, je rug wordt gescrubd en je krijgt een verfrissend maskertje. Tijdens het inwerken van het masker op je rug worden je armen en handen gemasseerd.

30 Minuten massage

Dit is een massage van 30 minuten. Ideaal om kennis te maken met mij en mijn manier van masseren of te combineren met een behandeling bij Beauty lounge.

Voetmassage 30 minuten

Een massage van 30 minuten met een aroma massage olie. Je voeten worden gemasseerd met een massageolie van Zilverspar, eucalyptus en rozemarijn. Na de massage worden je voeten verzorgd met bijpassende bodylotion. Zwevend weer naar huis!

Japanse gezichtsmassage 30 minuten

Dit is een gezichtsmassage die weldadige ontspanning geeft. In Japan heet deze massage Ko Bi Do: de weg van de schoonheid… Je gezicht wordt gereinigd, je krijgt een scrub en daarna volgt een heerlijke nek en gezichtsmassage.

Zwangerschapsmassage 

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Vanaf 12 weken zwangerschap ben je van harte welkom voor een zwangerschapsmassage. Deze massage geef ik op een speciale massage tafel. Deze massage tafel heeft uitsparingen voor je buik en borsten. Hier kun je lekker ontspannen op liggen. Deze massage tafel staat op mijn locatie op het Ravelplantsoen 21. De massage kunnen boeken van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 20.00. Stuur mij een mail of Whatsappje met je voorkeurs datum!

 Cadeaubon 
Gun je iemand anders ook een lekker ontspanningsmoment? Denk dan eens aan een cadeaubon! Kies voor een specifieke behandeling of een vrij te besteden bedrag. Ik pak de cadeaubon feestelijk voor je in. 

Waar kun je me vinden?

Praktijk adres: Koestraat 16A, Amersfoort. In het pand van Beauty Lounge. Parkeergelegenheid in de buurt: Parkeergarage Koestraat, Q-Park Centrum Mondriaan.

Het adres voor de zwangerschapsmassage: Ravelplantsoen 21.

Meer informatie?

Voor meer informatie, het bestellen van een cadeaubon of andere vragen kunt u mailen naar: info@rileks.nl of een WhatsApp berichtje sturen naar: 06-23 09 82 56.